Startsida Umeå kommun
Elever, vuxenutbildning

Sök vuxenutbildning till våren

Dags för en förändring i ditt liv? Sök vuxenutbildning i vår! Du kan välja mellan olika utbildningsformer. Du kan också välja mellan flera yrkes- och lärlingsutbildningar. Sista ansökningsdag är torsdag 15 november. Kurserna startar måndag 14 januari.

Behöver du komplettera din tidigare utbildning för att gå vidare? Sök till vårens klassrums- och distanskurser inom vuxenutbildningen.

Yrkesutbildningar

Sök våra yrkesutbildningar som speglar arbetsmarknadens behov. Vi har flera utbildningar i Umeå. Vill du studera i din egen takt kan du välja mellan olika yrkesutbildningar på distans.

Lärlingsutbildningar

Är du intresserad av en utbildning där det mesta av lärandet sker på en arbetsplats? Lärlingsutbildning kan vara något för dig. Vuxenutbildningen i Umeå erbjuder flera lärlingsutbildningar som du kan söka nu.

Välkommen att växa med Umeå kommun!

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar

Genvägar

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.